Publicitat
Publicitat

Filtrar resultats

Programa

Data

Presentació en societat de l'associació Untikesken
24/12/2014 - L'Informatiu

L'Associació Cultural Untikesken d'amics d'Empúries es dóna a conèixer amb una sèrie d'activitats per promocionar el jaciment. Demà hi ha el primer Untikafòrum a les 11 del matí al CER.

Prèvia activitats setmana de Nadal
24/12/2014 - L'Informatiu

La sala polivalent bullirà d'activitats durant aquest Nadal. Concerts, concursos, Trifàsic i ball de cap d'any. A l'informatiu d'avui fem un repàs a les principals activitats festives de la setmana vinent.

Bon balanç de la XX Mostra de cuina de Nadal
18/12/2014 - L'Informatiu

Bon balanç de la vintena mostra de cuina de nadal. Ahir al vespre es celebrava la darrera sessió. En total hi han participat 15 cuiners i unes 200 persones de públic.

Signatura dels convenis entre l'Ajuntament de l'Escala i les AMPES
18/12/2014 - L'Informatiu

Les AMPEs dels diferents centres educatius de l'Escala i l'Ajuntament han signat els convenis de col·laboració econòmica de l'any 2014. L'Ajuntament aporta 2.500 euros a les seves activitats.

Ingressa a presó l'atracador de l'oficina de La Caixa de l'Escala
18/12/2014 - L'Informatiu

Ingressa a la presó el presumpte atracador d'una oficina bancària de l'Escala d'on se’n va endur més de 150.000 euros. L’home, de 47 anys i veí de Barcelona, compta amb 35 antecedentsper fets similars. 

Comença tala selectiva a Les Planasses
18/12/2014 - L'Informatiu

Comença una nova fase per esponjar l'arbrat de l'espai protegit de Les Planasses. Es fa una tala selectiva i s'adequa el terreny per reduir el ris d'incendi i posar en valor aquesta zona.

Taller de galetes per la Marató
17/12/2014 - L'Informatiu

Una vintena de nens van participar al taller de galetes que va organitzar dissabte l'associació Creixem en benefici de la Marató de TV3.

Segona jornada de la XXa Mostra de Cuina de Nadal
17/12/2014 - L'Informatiu

Avui acaba la XXa Mostra de Cuina de Nadal. Ahir, segona jornada, els cuiners van presentar una guatlla cuita durant 6 hores a 60 graus, una revisió de la sardina marinada o com aprofitar totes les parts de la gamba.



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar