Publicitat
Publicitat

Filtrar resultats

Programa

Data

Berenar del soci a la llar del jubilat
31/03/2016 - L'Informatiu

La llar del jubilat celebra el berenar del soci amb l'elaboració de més de 40 quilos de brunyols. La festa, arrodonida amb ball popular, va ser seguida per més de 190 persones.

Jornada de Portes Obertes Dones al Mar
31/03/2016 - L'Informatiu

Èxit de participació a la primera Jornada de Portes Obertes Dones al Mar, al Club Nàutic de l'Escala. Un total de 68 noies han participat a les diferents disciplines esportives que ofereix el CN L'Escala. 

Amb l'EscalaRock neix l'Associació Catalana de Músics Eclèctics
31/03/2016 - L'Informatiu

Bona valoració de la primera edició de l'EscalaRock. Unes 200 persones de mitjana van assistir als vuit concerts de grups locals de l'Escala que es van programar. De tot plegat n'ha nascut l'Associació Catalana de Músics Eclèctics.

Previsió Méteo 31.03.16
31/03/2016 - L'Informatiu

Cel tapat de matinada, de núvols baixos o boira alta. Al matí s'obriran clarianes i al llarg del dia el panorama quedarà més variable. A la tarda i vespre les nuvolades es faran més importants i fins i tot pot descarregar algun ...

L'Informatiu 31/03/16
31/03/2016 - L'Informatiu

Tota la informació local, el temps i l'agenda configuren l'informatiu diari de Ràdio l'Escala. Amb Abel Font i Sergi Corral (El temps).

Iniciada primera fase del Projecte Sèpia
31/03/2016 - L'Informatiu

L´Escala comença a posar les primeres ponedores per a sèpies. Els pescadors ja han recollit de les xarxes un miler ous que es posaran a les gàbies incubadores en un parell de setmanes. S'espera que a partir de finals de juliol es ...

Bona ocupacio durant la Setmana Santa
31/03/2016 - L'Informatiu

Bones sensacions a tots els sectors pel que fa al nombre de visitants a l'Escala durant els dies de Setmana Santa. Agafades les xifres de consultes a les oficines de turisme i sumades a les que ha rebut el nou portal web es tradueixen en ...

Tallers de Setmana Santa al Maram
31/03/2016 - L'Informatiu

Grans i petits aprenen la cuina més tradicional i la més innovadora al Maram en dos tallers, un dedicat als brunyols i l'altre al peix.



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar