En Rafel Sabadí, "Rafelet", va ser un referent de la cuina tradicional gironina des dels fogons del restaurant El Roser de l'Escala, on molts joves cuiners es van iniciar a la professió. Enguany se n'ha celebrat el segon memorial en ...
El ple del Comitè de Cogestió des Peix Blau de l’Empordà Nord aprova el primer Pla de Gestió, després de 8 mesos de feina col·lectiva. Un pla que s'aplica sobretot a la sardina i anxoves.
Assolellat. Vent fluix. Pocs canvis de temperatura.
Havanera, cant de taverna i cançó marinera
Avui parlem de les pel·lícules sobre la guerra civil espanyola i de les estrenes del cap de setmana, amb Jordi Horno.
Es una havanera alegre, d’origen basc i de retocs sorneguers evidents. Cada grup que la interpreta ho fa d’una manera diferent amb variacion a la lletra, pero conservan l'essència temàtica de sempre. El nom original d’aquest tema ...
El turista de natura es caracteritza per una major sensibilitat amb temes mediambientals i que busca empreses que siguin responsables amb el medi ambient. El perfil general és de 52 per cent dones majoritàriament entre 40 i 60 anys bona ...