Al ‘Cuina a dues bandes’ d’avui hem fet un arròs a la marinera amb en Vicenç Folgado, del restaurant Orígens. Als oients els hem preguntat quin ingredient no falta mai en aquest plat.
Al magazín hem fet el cafè aquest dimarts amb el secretari general d’UGT de Catalunya, Camil Ros. Abel Font ha parlat amb ell sobre com funcionen els sindicats durant l’estiu i sobretot amb el d’enguany, marcat profundament per la ...
La primera setmana d’agost és per a molta gent la primera de vacances. Estant de vacances, canviem les nostres rutines alimentàries? Mengem millor o pitjor? Com cada dimarts, a l’Obert per Vacances ens ha acompanyat el nostre ...
L’aplicació de bases electròniques a la sardana sorprèn el públic assistent al concert de l’Any Xaxu protagonitzat per la cobla La Principal del Llobregat. La setmana vinent, 44è Concert d’Estiu del CER. Les entrades ja s’han ...
L'artista escalenc Marc Torrent exposa fins a mitjans d'agost al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries. Presenta una representació de la seva obra i una sèrie de petit format creada durant el confinament.
Al juny, el Club Bàsquet l'Escala anunciava als mitjans de comunicació locals que no hi hauria sènior masculí la pròxima temporada per manca de jugadors, però dos mesos més tard la situació ha canviat i finalment el club comptarà ...
Divendres serà l'últim dia hàbil per demanar subvencions per a empreses i autònoms per reduir els efectes de la Covid-19. En total hi ha 3 línies de subvencions en l'àmbit del sector turístic i comercial per valor de 115.000 ...