El 27 de setembre se celebrarà la Diada dels Pescadors al Port de la Clota. Serà una jornada gastronòmica, dedicada al peix blau on a través d'un showcooking, un ranxo i havaneres es recuperarà l'essència de la festa de Sant Pere.
L'Ajuntament de l'Escala i la Confraria de Pescadors de l'Escala donen un nou impuls al peix blau. El pròxim 27 de setembre arriba al Port de La Clota la Diada dels Pescadors, una festa gastronòmica que reformula l'essència del Viu en Blau i recupera la celebració de Sant Pere, patró dels pescadors.
La proposta començarà a dos quarts de 12 del migdia i inclourà un showcooking de peix blau a càrrec d'Arnau París, protagonista del cuines de tv3, un ranxo popular, havaneres i rom cremat i finalment una visita guiada al port.
L'entrada tindrà un preu de 10 € i les inscripcions es realitzaran a la web de Turisme de l’Ajuntament de l’Escala fins al dia 24 de setembre i s’efectuarà el pagament el mateix dia a l’entrada del recinte.