Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic celebra el Marina Day i la Regata Tramuntana-Trofeu Costa Brava

El Cometa de Lluís Blanchar ha estat l'embarcació guanyadora absoluta i de la Divisió A Dos de l'edició 31 de la Regata Tramuntana-Trofeu Costa Brava. La regata formava part del programa Marina Day, una activitat que organitza el Club Nàutic l'Escala per continuar apropant la gent al mar.

L'edició 31 de la Regata Tramuntana-Trofeu Costa Brava ha comptat amb 34 embarcacions que anaven dels vuit als quinze metres d'eslora i pràcticament 150 navegants inscrits. La regata de creuer donava el tret de sortida divendres al port d'en Balís amb un recorregut total de 54 milles nàutiques que es va haver d'escurçar fins a Palamós per les condicions meteorològiques. La victòria se l'adjudicava el Cometa de Lluís Blanchar del Club Nàutic El Balís.

Això passava divendres, però dissabte els regatistes havien de disputar la segona prova, un recorregut de tretze milles que els conduïa fins a les Illes Medes. Novament, el Cometa de Lluís Blanchar es proclamava com a campió. La tripulació local Furri es classificava en sisena posició mentre que el Matifou 4 d'Olivier Caucat quedava quart de la categoria promoció i el Glop, sisè.

A l'entrega de premis intervenien el director de la regata Andrés Oliva, el comodor del Club Gerard Marín i la tinent d’alcalde de l’Escala Clàudia de Cruz. Tot seguit, es va procedir al sopar amb una degustació d'anxoves.

La regatava Tramuntana formava part del programa Marina Day.

Aquesta jornada és una acció més del Club Nàutic l'Escala que pretén apropar la gent al mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar