Publicitat
Publicitat

La Riba s'omple per gaudir de l'exhibició de ballets

Els actes previs de l'Aplec de la Sardana omplen la Riba. A primera hora del matí havaneres, a la tarda ballets i ja a la nit doble ballada de sardanes. Activitats que van cridar l'atenció del públic i van omplir les grades de la Riba per gaudir amb les propostes.

Els actes previs de l'Aplec de la Sardana 2024, van arrancar el passat divendres 24 de maig amb la conferència 'La Sardana i els mitjans de comunicació'. Van continuar amb la presentació del llibre 'Les primeres havaneres de Catalunya' o 'Hugas i Duran, dues nissagues republicanes' i s'han tancat aquest cap de setmana amb propostes més populars. Com el concert dels Pescadors de l'Escala o la ja tradicional col·laboració amb el grup de Danses La Farandola del CER. Una activitat que no es fa mai allà mateix i que enguany ha lluït més que mai, ja que el grup ha crescut considerablement amb nous dansaires.

Un grup que ha rejovenit gràcies a la feina d'aquests últims anys de la junta. Apostant per la creació d'un grup infantil de dansaires i donant-los protagonisme a les festes del poble.

La de dissabte va ser una exhibició tradicional, oferint al públic un tastet de l'ampli repertori del grup i acabant amb una ballada conjunta a ritme de La Farandola.

Els actes previs organitzats per l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu s'acabaven amb la doble ballada de sardanes escalenques a la Riba, amb la participació de les cobles Foment del Montgrí i La Principal de Banyoles.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar