Publicitat
Publicitat

L'ajuntament aprofitarà l'aigua d'una cisterna a Plaça Catalunya

L'ajuntament aprofitarà l'aigua d'una cisterna que recull tota l'aigua de Plaça Catalunya, que no s'ha pogut aprofitar perquè no estava previst. De moment es descarta construir-ne de noves entenent que no compensaria la inversió que suposa.

Quan es va remodelar l'actual espai de Plaça Catalunya i l'aparcament soterrat es va preveure una cisterna que recull les aigües plujanes.

La cisterna, de gran capacitat, hi segueix essent, però l'aigua no s'ha pogut aprofitar perquè no es va preveure que es pogués extreure.

Vistos els episodis de sequera i la necessitat d'aprofitar al màxim l'aigua, s'està treballant per posar en marxa un sistema per recuperar l'aigua i poder-la fer servir per regar o netejar carrers. 

Pel que fa a altres punts on es podria recollir aigua de pluja pel posterior aprofitament, com podria ser la zona del pavelló, no es descarta, però es creu que la inversió no sortiria a compte.

L'alcalde ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on també es referia a altres temes, com la urbanització de la Closa d'en Llop, on s'hi haurien d'ubicar els edificis amb habitatges socials. 

Comentava que no hi ha cases ni edificis per un tema de normativa que va allunyar els promotors, i que es treballa per modificar el planejament en aquesta zona.

Entre d'altres l'alcalde també comentava que dilluns vinent al Museu del Prado de Madrid s'inaugura una exposició de fotografies antigues, on hi haurà fotografies de l'Esquirol. El viatge s'aprofitarà per visitar un parell de ministeris, entre ells, el de Costes, per tractar temes com el Moll Grec, la piscina del Voramar o Illa Mateua.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar