Publicitat
Publicitat

El Girona FC i Gosbi escullen l'Anxova Peluda per promocionar l'adopció d'animals

La campanya promoguda pel Girona FC i Gosbi ha tingut accent escalenc. La iniciativa pretén promoure l'adopció d'animals i recollir diners per pinso. És per aquest motiu que va convocar fins a onze protectores de comarques gironines ahir a Montilivi. Una d'elles era la de l'Anxova Peluda de l'Escala.

L'Anxova Peluda de l'Escala ha estat una de les onze protectores gironines escollides pel Girona FC i per Gosbi per la campanya que ha impulsat, que és la de promoure l'adopció d'animals. Tots elles van assistir al partit del Girona d'aquest dimarts a la nit. Hores abans, a la Fan Zone van estar recollint diners per convertir-los en pinso.

Abans que la pilota comencés a rodar, una representant de cada protectora va trepitjar la gespa. I, per cert, els jugadors del Girona portaven imprès a la samarreta la paraula #Adopta.

La campanya, que pretén visibilitzar les protectores de gossos i gats, va començar el passat dimarts 7 de maig i culminarà el pròxim dissabte 18. Entre els participants sortejaran una samarreta del Girona.

L'entitat escalenca està rebent ajudes de diferents esdeveniments que es programen.

L'Anxova Peluda celebra enguany el seu onzè aniversari.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar