Publicitat
Publicitat

Marató solidària de la ràdio local catalana

Més de 40 ràdios locals de Catalunya programen el Dia R, una autèntica marató de ràdio, amb component solidària de suport al Banc dels Aliments. S'emetrà divendres vinent, de nou del matí a nou del vespre. Ràdio l'Escala hi serà present, conduint en directe la mitja hora de dos quarts de sis a les sis de la tarda.

La ràdio local de Catalunya treu pit aquest divendres amb una experiència cooperativa programada en ple any del centenari de la ràdio. El programa "El Dia R" pretén posar de manifest la importància que té arreu del territori la ràdio de proximitat. El programa especial s'emetrà de les nou del matí a les nou del vespre, en directe.

El gruix del programa serà conduït des de diferents emissores que instal·laran el seu punt de connexió en punts ben concorreguts del seu municipi. En el cas de l'Escala, la franja de dos quarts de sis a les sis de la tarda s'emetrà des del pati del CER, un centre que havia acollit els estudis de la ràdio local des de 1984 fins a 2001. Per tant tindrà un component de picada d'ullet envers els primers anys de l'emissora, que enguany compleix 40 anys.

La marató tindrà un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments, intentant recaptar el màxim de litres de llet possible per a distribuir després entre famílies en situació de pobresa. Des d'avui, per totes les emissores participants sonarà una crida com aquesta.

Amb motiu d'aquest especial, la programació habitual de la ràdio quedarà alterada, de manera que, al matí no s'emetran els magazines "Uiavui" ni "El més calent a l'aigüera" ni tampoc, a la tarda, l'"Arran de mar" ni la repetició de l'informatiu i Zona Mixta. L'informatiu NEXVespre tindrà una durada reduïda de mitja hora, de set a dos quarts de vuit.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar