Publicitat
Publicitat

Les derrotes de Prat i l'Escala les aprofiten Badalona i Tona

L'Escala es complica la classificació per a les promocions d'ascens a la Segona Federació després de la derrota per 3 a 1 a Olot. Els d'Aday Benítez tanquen la jornada intersetmanal a la setena posició a dos punts del cinquè esglaó, el darrer que dona accés al playoff.

Prat i l'Escala han perdut contra Girona B (1-3) i Olot (3-1) respectivament i ho han sabut aprofitar Badalona i Tona que no han fallat ni contra Pobla Mafumet (3-0) ni contra la Rapitenca (1-2). Al Badalona, el triomf li ha servit per confirmar pràcticament la quarta posició i el Tona per enlairar-se al cinquè esglaó.

La cinquena posició, la darrera que dona accés a les promocions, està més cara que mai quan queden dues jornades per acabar el campionat. Equips com el Tona, Prat i l'Escala, però també Reus i Muntanyesa tenen opcions reals.

Ara per ara, el Tona depèn d'ell mateix per classificar-se per les promocions. En cas que punxés contra Reus o Vilassar, altres equips li podrien treure el somni de l'ascens. Els seus principals perseguidors, Prat i l'Escala, només els valdria guanyar els dos partits que falten per aspirar als play-off, justament dos conjunts que s'enfronten diumenge a les 12.30 hores al Nou Miramar i que van empatar a 1 a la primera volta. Les dues dianes van ser de penal, a la mateixa porteria.

Són dos clubs que l'any passat no competien a Tercera, el Prat militava a Segona i l'Escala a la Primera Catalana. Serà un duel que marcarà el futur més immediat. Un empat els allunyaria de les promocions i una victòria d'un dels equips els permetria continuar somiant. El club escalenc espera omplir el camp.

L'Escala ha guanyat quatre dels set últims partits, en canvi, el Prat només n'ha guanyat un. Pel que fa a gols, Pime és el segon màxim golejador de la lliga amb 16 dianes i l'Ashot Kerobyan és l'onzè amb 7. També és cert que el Prat fa més gols dels que rep.

Tots dos venen de perdre, l'Escala al camp del campió Olot per 3 a 1. La diana de Maha Konteh al 68 servia per empatar a 1, però els olotins Martí Puigbert i Marc Roquet van desencallar l'enfrontament al 85 i 89. Va ser expulsat Peter Valencia amb targeta vermella directa al  mateix minut que va entrar, al 89. El tècnic Aday Benítez es mostrava crític.

El tècnic de l'Olot, Pedro Dolera, volia que el seu equip guanyés tot i ser ja campions.

Els olotins hauran d'enfrontar-se, abans del retorn a Segona, contra el Vilafranca i Muntanyesa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar