Publicitat
Publicitat

Toquen 73mil euros de la Bonoloto a l'Escala

L'administració de loteria de la benzinera de l'entrada sud de l'Escala reparteix un premi de 73mil euros. Corresponen a un premi de segona categoria del sorteig de la Bonoloto d'ahir al vespre. 

L'Escala continua estant de sort.

Si ara fa unes setmanes anunciàvem un premi de 60.000 euros per una butlleta de Bonoloto segellada a l'administració l'Anxova Milionària, aquesta vegada la sort l'ha repartit la segona administració de loteria del municipi. la situada a la benzinera de l'entrada sud, a tocar del supermercat ALDI.

Al sorteig d'ahir al vespre, també a la Bonoloto, va tocar un premi de 73.238 euros, que correspon a un premi de segona categoria,  la combinació de 5 encerts i el número complementari.

En tot l'estat espanyol hi han hagut 3 encertants. Amés de la butlleta segellada a l'administració escalenca, en hi ha dues més, una a Granada i l'altra a Collado Mediano, a Madrid.

Des de l'administració escalenca s'està molt satisfet d'haver repartit sort.

Des de l'administració es parla del fet que ells i l'Anxova Milionària reparteixen molts premis.

De primer categoria, és a dir, amb un encert més, no hi va haver cap encertant . Una única butlleta s'hagués emportat fins a 6 milions d'euros.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar