Publicitat
Publicitat

Jordi Xumetra s'està plantejant penjar les botes a final de curs

Jordi Xumetra s'està plantejant penjar les botes a finals de temporada. Així ho ha anunciat als mitjans de comunicació locals. Xumetra, que va arribar al Nou Miramar aquest estiu, ha disputat 2.259 minuts i ha fet vuit gols. Amb l'arribada d'Aday Benítez, el dorsal 17 està jugant més minuts. Està essent una peça clau a l'Escala juntament amb Pime.

Jordi Xumetra podria estar disputant els últims partits com a jugador. És una decisió que està valorant amb la família i que ja ho ha compartit al vestidor del FC l'Escala, el seu actual equip. La bala de l'Estartit ho confessava visiblement emocionat als micròfons de Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà.

A la lliga li queden cinc jornades i l'equip està a un punt de la cinquena posició, l'última que dona accés a les promocions d'ascens.

Xumi va ser la primera cara mediàtica del nou projecte del FC l'Escala a la Tercera Federació. Aterrava amb fam de victòria i amb l'objectiu de ser un exemple pels jugadors joves.

El dorsal 17 té 38 anys i va formar-se a Can Barça, on va coincidir amb Leo Messi i Gerard Piqué al juvenil. També ha jugat a equips com el Figueres, Espanyol B, Girona, Elx, Llevant, Saragossa i Olot.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar