Publicitat
Publicitat

La Generalitat obre ajuts al lloger per persones entre 36 i 64 anys

La Generalitat de Catalunya oferirà ajudes de fins a un màxim de 200€ al mes, per pagar el lloguer, a persones entre 36 i 64 anys. La mesura es presenta com una eina per prevenir el risc d'exclusió de les famílies amb menys recursos. 

l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert els tràmits per poder optar a ajuts pel pagament del lloguer a aquelles persones que tenen una situació econòmica més delicada. La Generalitat destinarà fins a 20 milions d'euros per aquest pla , que subvencionarà amb un rang d'entre 20 i un màxim de 200 euros al mes als qui quedin acollits en aquest programa.

L'administració puntualitza que aquesta ajuda no està destinada exclusivament a aquelles persones en risc imminent d'exclusió, però que té la intenció de ser un eina que eviti precisament arribar a aquest punt. 

Hi podran optar persones d'entre 36 i 64 anys que estiguin empadronades i amb residència fixe al municipi i que en siguin un dels titulars del contracte de lloguer . El seu sou anual no podrà superar els 24.300€ a l'any i pel que fa al preu del lloguer no podrà superar els 650€, límit que s'ha fixat a la demarcació de Girona. 

El tràmit està obert fins el 10 de Maig i els interessats ho poden fer via internet a gen.cat/ajutlloguer2024   o bé presencialment a l'oficina local d'habitatge, que en el cas de l'Escala està situada a la Plaça de les Escoles als baixos de  l'edifici de Can Maset

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar