Publicitat
Publicitat

Alta assistència per veure el Via Crucis Vivent de l'Escala

El Via Crucis Vivent de l'Escala va comptar amb una bona rebuda per part del públic. De fet, els assistents van omplir la totalitat de l'espai habilitat per seguir la representació bíblica, que en el municipi va celebrar la 14a edició.

Fa 14 anys que l'associació cultural El Rosetó, amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala, escenifica un Via Crucis Vivent a la localitat. Hi participen més d'un centenar d'actors amateurs, que representen el camí de Jesús, des que el condemnen fins que mort a la creu. Segons els seus participants, aquest any ha estat un dels més multitudinaris pel que fa a l'assistència de públic. De fet, els espais habilitats per seguir les escenes bíbliques es van omplir per complet.

El Via Crucis Vivent es va realitzar el divendres, 29 de març, a través d'un recorregut que va començar a les deu del vespre a la plaça de l'Església de Sant Pere amb el ram, i va acabar a la Mar d'en Manassa amb la crucifixió. Com a novetat d'enguany, es va recuperar l'espai de la plaça de l'Avi Xaxu, on es van poder veure dues escenes, la de les injúries i la primera caiguda de Jesús. Per primera vegada, també es va habilitar una zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, en el tram final de la representació.

Comentaris de l'àudio© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar