Publicitat
Publicitat

Arròs i sardanes a l'aplec de Cinc Claus

Els Gratonells i Els Barraquers, primers premis del concurs d'arrossos de l'Aplec de Cinc Claus. L'edició 43a d'aquest tradicional aplec es va completar amb les sardanes interpretades per la cobla Baix Empordà, en un ambient festiu i molt familiar.

Més de dos centenars de comensals, repartits en 13 colles, dues més que l'any passat, van gaudir d'un bon arròs o paella en el tradicional aplec de Cinc Claus que posava, un any més, la cirereta final a la Setmana Santa. Els preparatius començaven de bon matí amb els preparatius de cada arròs que participava a concurs. Arribant el punt de la una, el jurat, format pel xef del restaurant El Molí, Jordi Jacas; la mestressa de casa, Paquita Saballs; la cuinera del càtering La Carmanyola, Susanna Pascual i el gerent de restaurció, Jordi Brugués, va començar a valorar, un per un, els arrossos presentats, donant el veredicte següent: premi a la presentació per la colla Barraquers; primer premi al gust, per la colla Els Gratonells; segon, per a la colla Xeflis; i tercer per a la colla Desayunos.L'aplec l'organitza l'Ajuntament de l'Escala. L'alcalde en feia el balanç a la mitja part de l'audició de sardanes.

La pluja del cap de setmana havia remullat bé el terreny, provocant fins i tot que alguna colla hagués de canviar la seva ubicació habitual de cada any pel fang que havia quedat. El sol d'ahir va afavorir que la jornada fos plenament festiva i entranyable, amb sobretaules entretingudes, ben amanides per l'audició de sardanes que interpretava la cobla Baix Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar