Publicitat
Publicitat

Triquell enGresca Riells

El triple concert que inaugurava el Festival Ítaca va omplir a vessar la Plaça del Univers, amb la pluja com a convidada especial. Triquell va poder completar l'actuació, el cavall de troia va fer una entrada triomfal a plaça i la ploguda va fer suspendre les altres dues actuacions.

El Festival Ítaca va inaugurar el seu programa a l'Escala per segon any consecutiu, amb l'espectacle de La Santa Gresca. La Plaça del Univers de Riells es va omplir de gom a gom per veure a en Triquell com a cap de cartell, Las Que FaltaBand i Ryna DJ, però l'arribada de la pluja va deslluir la segona part del concert. ítaca es consolida com l'inici dels festivals d'estiu.

Triquell era l'estrella de la nit i des del primer moment, amb l'arribada triomfal dalt del cavall de troia, va guanyar-se el públic. Dalt de l'escenari va completar una actuació totalment entregada on repassava els treballs dels seu darrer disc i també alguna que altre versió.

L'artista posava en valor el nou format de gira i poder fer un canvi d'escenari, passant de les sales de concert a espais exteriors 

La gran sorpresa de la nit va ser l'aparició en escena del Cavall de Troia, dissenyat expressament pel festival. Una empordanada de la Companyia La Llata.

Just al final de l'actuació d'en Triquell i coincidint amb l'aparició de Ryna DJ dalt del cavall, va aparèixer la pluja, descarregant un intens xàfec. La tamborinada va obligar a suspendre l'actuació de Les Que Faltaband i la Santa Gresca va haver d'acabar abans d'hora. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar