Publicitat
Publicitat

Alumnes de l'institut participen en un taller de rap del Festival Portalblau

Estudiants de 3r d'ESO de l'institut El Pedró de l'Escala han assistit a la primera sessió d'un taller de rap, dirigit per Babaflow. L'activitat, que forma part de la programació del festival Portalblau, s'estendrà fins al maig amb l'objectiu de promoure l'expressió artística entre els joves. 

És la primera vegada, en disset edicions, que el festival Portalblau teixeix sinergies amb l'institut El Pedró de l'Escala. Ho fa a través d'un taller de rap, batejat com a "Ritme & Flow", que s'ofereix als estudiants de 3r d'ESO de l'optativa d'oratòria. Aquesta setmana, en concret, s'ha emprès la primera sessió de l'activitat, que dirigeix el compositor i cantant banyolí Babaflow. Hi han assistit una desena d'alumnes, que fins a finals de maig treballaran la composició musical, emmarcada en la temàtica de les migracions a la Mediterrània. A final de curs, la voluntat és enregistrar un videoclip col·lectiu.

Durant els dos mesos que transcorre el taller, els joves tindran l'oportunitat d'explorar el rap com a mitjà d'expressió artística i conscienciació social. També es reflexionarà sobre l'entorn més proper, així com es posaran sobre la taula les causes i les conseqüències de les migracions.

Les sessions es realitzaran periòdicament, un cop a la setmana. El projecte final, materialitzat en format de videoclip, s'enregistrarà a la Mar d'en Manassa i es proporcionarà a l'organització del Portalblau. L'objectiu és projectar l'audiovisual un dia del festival, tot i que a hores d'ara s'ha d'acabar de concretar la data en el calendari.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar