Publicitat
Publicitat

Els escalencs travessen la meta d'una Panda Raid marcada per un centenar d'abandonaments

Els quatre escalencs que van anar a competir a la Panda Raid del Marroc ja han arribat a l'Escala sans i estalvis. És una gran notícia perquè el 35% dels equips participants van haver d'abandonar per problemes tècnics. Les dues parelles escalenques han quedat entre els trenta primers llocs.

Xavi Garcia i Alba Guinart han quedat a la catorzena posició i Jordi Sabater i Carles Busquets a la vint-i-nou de la categoria 4x4 d'una Panda Raid que ha estat més exigent que mai. Dels 348 equips participants en les categories 4x4 i 4x2 van abandonar 124 parelles, que equival al 35% del total. 

A la categoria 4x4 van inscriure's 199 equips i van arribar a la meta 142, el 71%. Justament és la modalitat on competien els quatre escalencs. Tots estan contents perquè han assolit les sis etapes sense excessives dificultats.

8

1

Garcia i Guinart estan contents per la feina feia. De fet, van guanyar una etapa quan ja es trobaven a l'equador de la competició.

9

En una setmana, els quatre pilots han recorregut 4.500 quilòmetres, 2.000 dels quals van ser fets durant la competició. Les jornades de conducció eren llargues, alguna va arribar a les deu hores. 

3

Ha estat una aventura marcada pel fred. El vent i la pluja van fer acte de presència.

4

Els equips s'ajudaven en cas que algú quedés encallat a la sorra tot i que el cronòmetre no s'aturés. 

2 final

Durant la Panda Raid, pocs cruiximents, ara que són aquí comencen a notar-se.

11

Per cert, sembla que els dos equips tenen ganes de repetir l'any vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar