Publicitat
Publicitat

Primera assemblea de la UBET amb la junta de Rosa Ribera

La nova junta de la UBET celebra aquest divendres al vespre la seva primera assemblea general, encapçalada per Rosa Ribera. Es presentaran formalment els seus integrants i alhora, es portaran a debat propostes com la creació d'un mapa digitalitzat que identifiqui el conjunt d'establiments de l'Escala.

La Unió de Botigueres i Empresaris Turístics de l'Escala, la UBET, ha convocat aquest divendres en assemblea els seus 140 socis. Serà la primera trobada que dirigeix la junta de Rosa Ribera, formalitzada el març de l'any passat. En concret, es presentaran el conjunt dels seus integrants i alhora, es desgranaran algunes novetats, que tenen com a objectiu fomentar la proximitat.

També es portaran a debat propostes com la creació d'un mapa digitalitzat, que inclogui la totalitat d'establiments comercials i d'hostaleria de l'Escala. En aquest sentit, la nova junta de la UBET vol "actualitzar i completar" el plànol, que actualment hi ha a la pàgina web de l'entitat i que només localitza els establiments dels socis.  

L'assemblea general està programada per aquest divendres a dos quarts de nou del vespre en el viver d'empreses, un local que ha cedit l'Ajuntament. La nova junta de la UBET està presidida per Rosa Ribera, la vicepresidenta és Rosa Arjona i la tresorera és Anna Puig. La Unió de Botigueres i Empresaris Turístics de l'Escala va néixer l'any 1988 i, si bé és cert que al llarg del temps ha canviat de mans i de noms, el seu objectiu és reforçar i ampliar la seva base de socis, així com enfortir el múscul comercial del municipi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar