Publicitat
Publicitat

Botxi Minic dirigirà accidentalment, per segon cop, el primer equip del FC l'Escala

El FC l'Escala vista el Vilafranca. Serà un duel entre dos equips que volen ser a la Tercera Federació l'any vinent. Precisament, aquestes dues plantilles van rebre molts gols en contra el passat cap de setmana i volen revertir la situació. En bàsquet, hi ha la presentació dels equips diumenge al matí.

El primer equip del FC l'Escala afronta el tercer desplaçament de la segona volta, el segon consecutiu, al camp del Vilafranca aquest diumenge a les dotze del migdia. Són dos equips que van encaixar molts gols en contra el passat cap de setmana. Els escalencs sis a Vilassar i els vilafranquins set a Girona.

Aday Benítez no podrà asseure's a la banqueta perquè va veure la vermella en el darrer partit, per tant, Botxi, per segon cop, actuarà accidentalment com a primer tècnic. El seu primer va ser contra el Castelldefels a causa de la no continuació d'Arnau Sala i aquest serà el segon perquè Aday està sancionat.

Al partit de la primera volta, l'Escala assolia la primera victòria de la història a la Tercera Federació amb dos gols de Jordi Xumetra i diana de Josu Currais.

Pel que fa al segon equip, doncs els de Salam visitaran demà dissabte a les 5 el camp del Sant Antoni després de guanyar 4 a 1 el Sant Miquel de Fluvià.

En bàsquet, diumenge al matí hi ha programada la presentació dels equips i tot seguit, a les dotze, jugarà el femení de Toni Espinosa contra el Diagonal Mar. I ja a la tarda, el sènior masculí de Sergi Jambert rebrà la visita del Fontcoberta, un duel entre dos rivals directes de la part baixa. 

També diumenge tindrà lloc la prova Craks Racing, un campionat de karts de lloguer en la qual participen pilots de tot el país. El març de l'any passat s'hi van inscriure seixanta-quatre persones.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar