Publicitat
Publicitat

La pluja fa la guitza al carnaval infantil

Els xàfecs de migdia i tarda fan suspendre la rua infantil i la xocolatada. El punt de trobada va ser l'espectacle i ball de disfresses amb el grup Atrapasomnis a la sala Polivalent. El ball de disfresses dels adults amb l'Orquestra Maribel posava fi amb molt de ritme al primer dia de carnaval a l'Escala

Els ruixats i la pluja tan esperada per tothom va fer la guitza als actes del carnaval infantil de l'Escala. Els xàfecs que van aguantar fins a primera hora de la tarda van fer suspendre la rua i la xocolatada que estaven programades a partir de les 16h. 

Així que l'acte principal es va traslladar a la Sala Polivalent amb el ball  de disfresses i l'espectacle del grup d'animació infantil Atrapasomnis.

 

Malgrat els imprevistos meteorològics, la resposta de les famílies va ser molt bona, i la Sala Polivalent es va omplir de nens, pares i famílies per engegar el cap de setmana de Carnaval amb el millor ritme possible. l'Espactacle es va allargar més de 2h i va fer ballar i cantar de valen a tothom. 

Ja al tombant de la matinada de diumenge era el torn del ball de disfresses dels adults. En una Sala Polivalent on es van veure moltes disfresses, la música la posava l'Orquestra Maribel amb un espectacle ple de temes coneguts. El seguia el DJ DUDUX, que va allargar la festa fins molt avançada la matinada. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar