Publicitat
Publicitat

Retolació nova al Museu de l'Anxova

El Museu de l'Anxova i de la Sal ha estrenat nova retolació a la seva façana. S'ha fet amb material ceràmic i respon a la necessitat de millor senyalització de la seu, tal i com marca la normativa de museus.

Aquell qui no coneix la ubicació del Museu de l'Anxova i de la Sal té, des de la setmana passada, un motiu menys per no trobar-lo. I és que fa pocs dies que s'ha enllestit la instal·lació de la nova retolació del museu a la façana que dona a l'avinguda Francesc Macià. Una retoació de grans dimensions i de fàcil lectura quan s'accedeix a l'Escala per aquesta via d'entrada, elaborada amb ceràmica de La Bisbal i amb assessorament de la directora artística Maria Rosa Ros.

El Museu de l'Anxova i de la Sal es va estrenar l'any 2006 en el que havia estat antigament l'escorxador municipal de l'Escala, al número 1 de l'Avinguda Francesc Macià. Al seu interior, l'exposició permanent mostra la història de la pesca des del segle setze, especialment la que fa referència a l'anxova, molt rellevant per a la història del municipi. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar