Publicitat
Publicitat

La Paca ja és a l'aigua

Avui s'ha avarat La Paca, la barca de pesca restaurada pel Museu de l'Anxova. Ara ja només falta completar els tràmits burocràtics per considerar acabat el procés de rehabilitació.

L'embarcació La Paca ha tornat a surar a l'aigua aquest matí, en un gest carregat de simbolisme per al patrimoni de l'Escala. I és que s'acabava amb això un llarg procés de revitalització. Ara, però, ha tornat a l'aigua no pas per anar a pescar, sinó com a element patrimonial del municipi.

Un cop avarada La Paca, s'ha fet una petita passejada per les aigües tranquil·les del port, fins a l'amarrador on reposarà a partir d'ara, al costat de les barques de tresmall. Però el procés de recuperació de La Paca encara està pendent d'acabar els tràmits burocràtics per poder navegar amb totes les de la llei.

Cal esperar, doncs, que les autoritats portuàries siguin prou diligents. I, si avui ha estat un dia ben simbòlic, més ho serà encara el dia que pugui navegar a mar obert. I més encara, si aquest dia és un dia especial per al sector marítim com el Dia del Carme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar