Publicitat
Publicitat

Arrenca la quarta edició del Taller de Cançons Tradicionals

La quarta edició del taller de cançons tradicionals engega amb l'objectiu de donar vida al cançoner popular català i escalenc. El Museu de l'Anxova i de la Sal acollirà 10 sessions pràctiques que acabaran amb un gran concert el proper 21 d'Abril. 

L'edició d'aquest 2024 del Taller de Cançons Tradicionals ja està en marxa, el Cançoner Popular de Catalunya i de l'Escala ha començat a pendre vida de la ma dels participants que s'hi han apuntat i també del mestre de cerimònies, en Ramon Manent, que serà l'encarregar de conduir-ne totes les 10 sessions. 

Des d'aquesta setmana fins el proper 18 d'Abril els participants tindran la oportunitat d'aprendre i practicar obres del cant popular català i escalenc, que finalment posaran en escena en un concert el dia 21 d'Abril a l'Alfolí de la Sal. El taller d'enguany supera la quinzena d'inscrits, en una llista que encara no s'ha tancat del tot. El curs que ha començat aquesta setmana anirà en la línia de les tres anteriors edicions, posar en solfa un conjunt de cançons populars, recuperades tot just a principis de segle. 

La inscripció era lliure i oberta a tothom, fins i tot tots aquells i aquelles que no tenen coneixements previs de música o de cant.  

En els inscrits que es van trobar en aquesta primera sessió al Museu de l'Anxova i de la Sal en teníem de repetidors, senyal que el cant popular enganxa

Amb l'incentiu de descobrir tot un seguit de cançons que son novetat. 

Les dues properes sessions seran els dijous dia 15 i 22 de febrer respectivament, a les 19h del vespre. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar