Publicitat
Publicitat

Carnaval 2024: Colla Punt de Soldadura i Batuscala

A les portes de la gran Rua de Carnaval, el que fem és conèixer una mica millor a les colles locals. Avui parlem amb dues colles: la més veterana i la més joveneta. Parlem amb el Punt de Soldadura i la Batuscala, que enguany està d'aniversari.

A tot grup hi ha els veterans i els joves, a les colles de carnaval passa exactament el mateix. A un extrem i tenim la colla Punt de Soldadura, amb quasi 40 anysd'experiència. Una colla popularment coneguda com 'La colla de la Joina' i és que tot va començar amb la seva família. 

A l'altre extrem la joveníssima Batuscala, que aquest any compleix tot just 10 anys. 

La Colla Punt de Soldadura es va iniciar l'any 1985 un grup reduït d'Indis, van desfilar pels carrers de l'Escala, seguits de turistes, cowboys, pallassos, arquitectes, dimonis, personatges de pel·lícula, estacions o camaleons. Molta imaginació, molt de color i vestits espectaculars amb una colla gran amb més de 60 participants.La proposta per aquesta edició és extremadament dolça i segurament un mal de cap per molts dentistes. 

Com ja és força habitual, és molt probable que la colla que ho arregla tot amb un punt de soldadura endolceixi el jurat amb les seves llaminadures per guanyar algun premi.Els que no recullen premis, però obren des de fa anys la gran rua de carnaval és la colla la Batuscala que amb els seus ritmes són els primers a engrescar al públic. Són una entitat jove, amb molts perfils de participants diferents i actualment amb un grup de 40 participants. La temàtica d'enguany de la carrossa està molt clara: Aniversari. {tall}}

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar