Publicitat
Publicitat

Mor un submarinista mentre feia una immersió

Mor un submarinista mentre feia una immersió davant el Mar d'Empúries amb una empresa de diving escalenca. Segons la Guàrdia Civil es tractaria d'un accident per un problema amb l'equip de submarinisme.

Aquest dissabte va morir un submarinista al Golf de Roses que participava en una sortida d'una empresa escalenca de diving.En el moment de la immersió l'home detectava que alguna cosa no anava bé  i decidia abortar la immersió,  aconseguint sortir a la superfície però amb problemes.Cap a quarts de dues del migdia arribava l'avís a bombers, policia local, Servei Marítim, i també a l'helicòpter del SEM.

Ja amb l'home amb parada cardiorespiratòria, hi arribava l'embarcació de Creu Roja, que fa les tasques de Servei Marítim de l'Estat en aquesta zona.Es van fer accions de reanimació mentre es traslladava al port de l'Escala, però finalment va acabar morint.Al port esperaven dues ambulàncies i la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de les diligències, i que apuntava com a causa de l'accident un problema en l'equip d'immersió.

Els fets passaven a uns 200 metres de la costa, entre l'Escala i Roses, a mig camí del vaixell enfosat conegut com Saint-Prosper, en una immersió que l'home feia juntament amb un grupEl Saint-Prosper era un vaixell mercant de vapor que va naufragar el 8 de març de 1939 a la badia de Roses, en topar amb una mina submarina.Actualment resta trencat en dos trossos, a 60 metres de profunditat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar