Publicitat
Publicitat

Ramona Viella, 'Es fan tots els manteniments que es poden'

'Es fan tots els manteniments que es poden', és el que explica Ramona Viella al programa d'aquesta setmana de La Casa de la Vila de canal 10 Empordà. Parla també de municipalització de serveis, de Can Ramis o de la regularització de llocs de treball a l'ajuntament.

La regidora de Règim intern i Equipaments de l'ajuntament de l'Escala, Ramona Viella, retreu a l'oposició que es queixi de manca de manteniment als edificis o equipaments municipals, diu que no es fan tots els que es voldrien i sí tots els que es poden.Explica que es fan manteniments fins on arriben els diners.Ramona Viella, al programa La Casa de la Vila de Canal 10,  explicava que quan es contracten serveis des del consistori l'equip de govern actua correctament, i en el cas dels concursos s'han de fer segons la llei, tot i que a vegades les empreses que els guanyen no els presten com cal.

Pel que fa als serveis no en veu clara la municipalització com demanen alguns grups dels consistori.

Viella va voler parlar de Can Ramis, on creu que no es pot comparar el moment actual amb el que es va signar la donació.

Ramona Viella és regidora de règim intern, que inclou personal, ara mateix amb prop de 200 treballadors municipals.L'objectiu és tenir totes les places regularitzades abans de finals d'any.

Un cas espeial és el de la piscina on parla de gestió mitxa públic-privada.L'entrevista a La Casa de la Vila es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar