Publicitat
Publicitat

Xerrada participativa sobre l'estalvi

Albert Quintana proposa compartir inquietuds sobre les dificultats de fer possible l'estalvi en el context de vida actual. Ell es mostra convençut que és possible tot i l'increment continu de preus i ho vol demostrar demà al matí al CER en una xerrada que planteja de forma molt participativa.

L'actor escalenc Albert Quintana, va prendre consciència un dia que en sabia molt poc d'economia i de gestió domèstica dels diners. Es va documentar, va preguntar, en va aprendre i ara vol compartir aquests coneixements per ajudar a qui hi tingui interès a superar la ignorància sobre aquests temes.

La primera recomanació de l'Albert és reconèixer el problema. En aquest cas, ser conscient de amb què gastem els nostres ingressos.

La xerrada que ha articulat Albert Quintana es presenta amb el lema "El poder de l'estalvi: com cuidar la teva butxaca" i s'ha programat per a demà dissabte a les dotze del migdia, al CER. Està pensada per a tots esl públics, sobretot per aquells qui vulguin prendre consciència de la necessitat d'estalviar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar