Publicitat
Publicitat

Canvi d'horaris al futbol: l'Escala, obligat a guanyar la Rapitenca si no vol complicar-se la permanència a Tercera

Aquest cap de setmana, futbol, tennis taula i bàsquet juguen a casa. El futbol tanca la primera volta diumenge a dos quarts de cinc casa contra la Rapitenca. És un duel directe de la part baixa de la taula. I qui ja comença la segona volta és el CTT CER l'Escala, que rebrà la visita de l'Hortitec Alzira. Debutarà el fitxatge estrella, Par Gerell. 

És aviat, però el partit d'aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda podria definir-se com una final. I és que el FC l'Escala rep la visita de la Rapitenca, un clar rival directe de la part baixa de la taula. Els d'Aday Benítez volen retrobar-se amb la victòria contra els tarragonins i d'aquesta manera fer bons els dos últims empats contra l'Olot i el Prat. 

Els rivals venen de guanyar sorprenentment el Girona B amb la diana de José Antonio Belmonte. Els escalencs han fet el doble de gols que els penúltims classificats, però és cert que han encaixat onze gols més. Els anxovers han de confiar amb el bon estat de forma de Jordi Xumetra i d'Eric Pimentel. Els dos han fet sis gols i ocupen el top6 dels màxims golejadors de la categoria.

Tots dos equips, l'Escala i la Rapitenca, han aconseguit quatre victòries en els setze primers partits. Ambdós conjunts esperen tancar la primera volta aconseguint la cinquena.

Pel que fa al segon equip jugarà també a casa, però aquesta vegada a les 12, contra el Mas Mascort de Palafrugell, el que serà també l'últim partit de la primera volta del grup 2 de la Quarta Catalana, una lliga que domina en solitari el conjunt de Marquet i Dani Sevillano després de guanyar el Ventalló per 2 a 3 i veure com el Vilamalla punxava per 1 a 2 contra el Jafre de Salvat.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala farà debutar el fitxatge estrella, el suec Pär Gerell, demà dissabte a les 5 de la tarda en el primer partit de la segona volta a casa contra l'Hortitec Alzira. De fet, se sortejarà una samarreta de la selecció sueca de forma gratuïta.

Els escalencs són sisens amb deu punts mentre que els valencians són últims amb quatre, que són els dos empats contra l'Escala i Borges i la victòria contra el San Sebastian de los Reyes. Els principals perills visitants podrien ser Emmanuel Lebesson, el romanès Darius Movileanu, Matteo Mutti i el francès Mathieu De Santillan.

I en bàsquet, els sèniors femení i masculí jugaran a casa. A un quart de sis, les de Toni Espinosa rebran la visita del Vilassar de Dalt mentre que a les set, els de Sergi Jambert intentaran superar el Castelló.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar