Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona ja té samarreta oficial

S'ha presentat la samarreta de la cursa de la dona del pròxim 28 de gener. L'ha dissenyada per l'Íngrid Gómez, mare de la Queralt, una noia amb síndrome d'Angelman, malaltia a la qual es dedicarà tota la recaptació de les inscripcions. La Cursa de la Dona ja té en marxa les inscripcions, que van a molt bon ritme. L'Organització espera superar els 1.000 inscrits en aquesta edició.

La Cursa de la Dona de l'Escala encara l'esprint final de les inscripcions i el preparatius pel proper 28 de Gener. Aquesta setmana s'ha fet la presentació de la samarreta oficial de la cursa que podran portar totes aquelles persones que s'hagin inscrit a la competició. 

El disseny d'enguany es prou especial, perquè l'ha dut a terme la Íngrid Gomez, que és la mare de la Queralt, una noia amb síndrome d'Angelman. La samarreta és de color blanc i presenta un disseny frontal amb el logo de la cursa i de l'Associació de la Sindrome D'Angelman. Aquesta associació serà la que rebrà tot l'import recaptat amb les inscripcions. 

Les inscripcions per la Cursa de la Dona van començar presencialment la setmana passada i continuaran aquest dijous i divendres per la tarda  de 16h a 19h i dissabte al matí  de 11 a 13h a l'Oficina de Turisme de l'Escala. També està oberta l'inscripció on-line a www.curses.cat. A dia d'avui ja es supera el mig miler d'inscrits i s'espera arribar a superar les mil inscripcions, que estaran obertes fins poc abans de l'inici d ela cursa. 

Enguany s'arriba a la setena edició de la Cursa de la Dona, un projecte esportiu i social que compta amb tot el suport municipal 

La Cursa de la Dona donarà el tret de sortida definitiu a les 9h el proper 28 de Gener, un recorregut de 5km que te l'incentiu que passa per l'interior del jaciment arqueològic d'Empúries. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar