Publicitat
Publicitat

Enretiren el tub misteriós aparegut a La Creu

Dissabte al matí, els operaris municipals van enretirar el gran tub de material plàstic, aparegut el passat dijous a La Creu. Se'n desconeix l'origen però tot apunta a que el temporalet de dijous l'hauria portat fins a la costa. 

El tràgul de llevant del dijous portava fins a la Creu un tub plàstic de grans dimensions, de més de 70m, gairebé tan llarg com l'amplada d'aquesta emblemàtica cala del municipi. Era un tub de material plàstic, amb trets de goma, però que pel que s'ha pogut saber es descarta que fos una conducció d'aigua.  Per ara, tot i plantejar-se diverses especulacions, se'n desconeix l'orígen exacte però des del consistori apunten que hauria vingut des de Roses i el temporalet del dijous l'hauria arrossegat fins a la costa de l'Escala. 

Un cop va baixar la mala mar, dissabte al matí, els operaris de l'Ajuntament van procedir a enretirar les restes del tub, tot fent-la pujar directament pel penya-segat fins a l'Oberta. Al tractar-se d'un tub de grans dimensions les feines d'extracció es van allargar durant unes hores, els operaris el van haver de tallar el tub en diferents seccions més curtes i carregar-les dins del camió per poder-les transportar. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar