Publicitat
Publicitat

La historia interminable, el musical. Places disponibles

S'ha programat la sortida a Barcelona per gaudir del musical 'La historia interminable', el clàssic de 1979 de Michael Ende. La sortida des de l'Escala s'ha previst pel dia 14 de desembre i encara queden algunes places disponibles.

L'alemanya Michael Ende va escriure el 1979 el gran èxit 'La historia interminable' un llibre d'aventures infantils amb més de 400 pàgines on l'autor va donar vida a un complex món de fantasia. El llibre va adaptar-se a pel·lícula l'any 1984, convertint-se en el film juvenil de tota una generació i deixant una imatge cinematogràfica per a la història i una banda sonora que va traspassar fronteres convertint-se en un hit del cantant Limahl.

 

Ara l'aventura fa el salt al teatre i arriba amb l'etiqueta de ser una de les grans propostes de la temporada. Des de l'Escala s'ha organitzat un bus per gaudir de l'espectacle el pròxim 14 de desembre. De moment encara queda alguna plaça disponible, tots els interessats poden fer la seva inscripció a l'oficina de turisme de l'Escala abans del 21 de novembre. El preu de l'activitat és de 72 euros, inclou entrada i autocar. Un espectacle per viatjar amb Bastian i tots els seus amics per salvar Fantasia, un regne amb perill. Una adaptació de dues hores amb més de 150 vestits, 93 perruques i més d'un efecte especial on es podrà gaudir amb les interpretacions de l'actor i reconegut doblador Joseán Moreno, amb Elena González habitual dels teatres musicals també el subcampió d' OT2011 i finalista de La voz, Álex Forriols.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar