Publicitat
Publicitat

Presentació de 'Tiberi César', de Núria Cadenes

Núria Cadenes presenta a la biblioteca d’Empúries la seva darrera novel·la, inspirada en la biografia de Tiberi Cèsar. Una novel·la històrica a mode de panoràmica de la Roma d’ara fa dos mil anys. 

El MAC Empúries ha obert aquest cap de setmana les portes de la biblioteca del museu per acollir la presentació de "Tiberi Cèsar", l'última novel·la de la periodista i escriptora Núria Cadenas, que fa un salt en el temps per submergir-se en l'antiguitat d'ara fa 2000 anys a través de la història de Tiberi, segon emperador de Roma, despietat conqueridor, i home d'esperit torturat, enamorat, taciturn, cruel i culte.

La novel·la és una recreació fastuosa de la Roma del segle primer i una immersió en la vivència interior i més humana dels seus protagonistes, especialment de les dones, que prenen un relleu nou i ben merescut.

Per a Cadenes, el fet de ser convidada a presentar la novel·la en un espai com la biblioteca d'Empúries ha estat un autèntic honor.

"Tiberi Cèsar" ha estat editat per Proa i la presentació a Empúries organitzada per la llibreria Vitel·la. Ben aviat, es podrà escoltar també Núria Cadenes a l'espai de literatura de Ràdio l'Escala "Els Oficis del llibre".

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar