Publicitat
Publicitat

El CER perd clarament contra el Polsky

El CER perd clarament contra el Polsky per un contundent 0 a 3, un resultat que obliga a un miracle a Polonia la setmana vinent per poder passar ronda de l'Europe Cup. Passi el que passi el club escalenc ha fet el millor resultat de la història en competició europea.

El CER no va poder fer res al partit d'anada de la tercera ronda de l'Europe Cup de Tennis de taula contra el Polsky polonès, un rival molt més potent i de pressupost superior.El primer punt el disputaven Íker Gonzàlez contra Leonardo Mutti. L'escalenc només va poder poder competir al primer joc, on perdia per 9 a 11. Els altres dos se'ls emportava Mutti per 5 a 11 i 4 a 11.El partit va ser molt ràpid, només va durar una hora i 22 minuts.El 0 a 2 el sumava Ursu que s'enfrontava al jugador del CER Gerasimos per 1 set a tres. El primer joc era local en un parcial d'11 a 8. Els tres següents els sumava el jugador del Polsky per 5 a 11, 6 a 11 i 7 a 11.El punt definitiu arribava en l'enfrontament entre Xavi Peral i Grela, un jugador que a la Superdivisió espanyola té fitxa amb el CER, però que en competició europea juga amb l'equip polonès.Peral guanyava el primer joc per 11 a 9 i perdia els tres següents per 9 a 11 i un doble 7 a 11.Tot i que sempre sempre hi ha esperances, perdre el partit era el més lògic.

De tota manera, el CER ha fet història passant dues rondes de l'Europe CUP, cosa que mai havia passat.

El resultat de 0 a 3 deixa pràcticament sense opcions als escalencs, que només amb un miracle podrien passar ronda.El partit de tornada es jugarà el 19 de novembre a les 3 de la tarda a Polònia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar