Publicitat
Publicitat

Castanyes, disfresses, túnel del terror i música a La Castanyada de l'Escala

Entitats, comerciants i ajuntament uneixen esforços per a la tarda-nit de la castanyada. Hi haurà actuacions musicals, concurs de disfresses, túnel del terror i castanyada. 

La Castanyada de l'Escala serà aquest any una celebrtació assenyalada amb un conjunt d'activitats que s'han programat per dimarts vinent, 31 d'octubre a l'entorn que formen La Platja, la Plaça Víctor Català i l'Alfolí de la Sal. Àrea de joventut i festes de l'Ajuntament, a través de l'Esbotzada, entitats com el CER i la UBET més un col·lectiu de pares i mares han tancat un programa conjunt que unifica diferents iniciatives que fins ara es celebraven de forma aïllada unes de les altres. 

La celebració engegarà a dos quarts de sis amb l'actuació del grup "Heavy per xics". A aquella hora començarà també el concurs de disfresses dels petits, per a menors d'11 anys.

A partir de les sis, s'afegiran a la celebració les tradicionals castanyes torrades, cuites pel CER.

Ja fa uns anys que elements de cultura anglosaxona vinculades amb el Halloween estan arrelant a casa nostra. És el cas, per exemple, del túnel del terror que, fins l'any passat es feia a l'espai jove l'Esbotzada i que aquest any es trasllada a l'Alfolí de la Sal. Els interessats a passar-hi s'hauran d'apuntar a la parada que hi haurà instal·lada a La Platja. Dos passis: els petits de 8 a 11 anys, a les vuit; i els grans, a partir de 12 anys, a dos quarts de deu.

Petits i grans són convidats a disfressar-se. Hi haurà concurs amb premis per a tots. Els petits, de 0 a 11 anys. I els grans, de 12 a 17. Un jurat valorarà tots els qui hagin recollit número al peu de l'escenari. 

Entre una cosa i altra, diferents comerços del nucli participaran del "Truc i tracte" entre quarts de set i les vuit del vespre, alhora que també s'han organitzat diversos tallers a l'entorn de la Platja. L'última activitat és l'animació musical a càrrec de la discomòbil Sons, a partir de dos quarts de deu de la nit, a La Platja. Els detalls del concurs de disfresses i de tota la festa es poden consultar al web municipal www.lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar