Publicitat
Publicitat

Joaquim Nadal presenta a l'Escala el seu nou llibre, Confitura de Vidre

Joaquim Nadal visita l'Escala per a presentar el seu nou llibre, Confitura de Vidre. Una obra de caire molt personal, que repassa diferents moments de vida des d'una visió molt poètica. A la presentació es va fer acompanyar d'Estanis Puig, ex-alcalde de l'Escala, en una conversa distesa i plena d'anècdotes. 

Diuen que en el pot petit hi ha la bona confitura, potser aquesta dita va inspirar en Joaquim Nadal per escriure un llibre de caire intimista i personal com el que ha presentat a l'Escala. Confitura de vidre és el títol d'aquest repàs vital del actual Conseller de Recerca i Universitats. 

La presentació es va dur a terme a la Llibreria Vitel·la de l'Escala, en un format de xerrada entre en Quim Nadal i Estanis Puig, ex-alcalde de l'Escala i també company polític de Nadal. La conversa fou llarga i distesa, i també es va animar al públic a participar-hi. Joaquim Nadal posava en relleu la llarga amistat amb Estanis Puig i la relació durant els seus anys com alcalde

Així, a Confitura de Vidre podrem descobrir la vessant més personal d'en Joaquim Nadal, un polític de gran trajectòria que ara mateix combina la seva etapa de jubilació, amb la universitat i un nou període com a Conseller, després que no dubtés en acceptar la proposta d'ERC.

Comentaris de l'àudio© 2023 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar