Publicitat
Publicitat

Les passions de Catalunya es troben en assemblea a l'Escala

La Federació Catalana de Passions i la seva vintena d'entitats associades s'han reunit aquest dissabte a l'Escala. El motiu de la trobada ha estat la celebració d'una assemblea sobre el pressupost i la preparació de la temporada vinent.

La passió de Cervera, la d'Esparreguera, la de Sant Climent Sescebes, el Via Crucis Vivent de Castelló d'Empúries i fins a una vintena d'entitats integrades en la Federació Catalana de Passions s'han reunit aquest dissabte a l'Escala. La trobada ha girat entorn d'una assemblea, que ha assentat les bases de la programació de la temporada vinent i on també s'ha marcat el pressupost.

La visita s'ha complementat amb un recorregut turístic per la localitat. A primera hora del matí, els seus representants han accedit al Museu d'Arqueologia d'Empúries, mentre que al migdia han passejat pel centre de la vila i han realitzat un dinar de germanor.

L'associació cultural El Rosetó de l'Escala ha estat mestre de cerimònies de la trobada i, de fet, ha estat el primer cop que el municipi ha acollit una de les assemblees de la Federació. El Via Crucis Vivent del municipi va entrar a formar part de l'organisme l'any 2020, i d'ençà que ha rebut el seu assessorament i ha participat d'altres trobades conjuntes.

La Federació Catalana de Passions es va constituir el 2015 i la seva voluntat és preservar les representacions de Setmana Santa del país. En aquest sentit, realitzen multitud d'accions conjuntes, com la d'aquest dissabte, per nodrir la seva visibilitat i reconeixement.

Comentaris de l'àudio© 2023 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar