Publicitat
Publicitat

Tercera pista de paddle pel Club Tennis l'Escala

El Club de Tennis l'Escala ha inaugurat la tercera pista de paddle, un esport que va a l'alça i que practiquen persones de totes les edats. El consistori escalenc hi aposta tot i que s'ha incrementat de manera important l'oferta privada.

El Club de tennis l'Escala disposa d'una tercera pista de paddle des d'aquest dissabte.Està situada just al costat de l'aparcament de la piscina municipal, on fins fa poc hi havia l'antiga pista d'skate.A la inauguració oficial hi han assistit un bon nombre d'afeccionats a aquest esport, que han pogut provar la nova instal·lació.Des de l'Àrea d'esports de l'ajuntament s'explica que era una demaada del club i que s'ha de seguir apostant per l'oferta esportiva municipal tot i que empreses privades ofereixin el mateix servei.La tercera pista de paddle ha rebut crítiques dels partits  l'oposició entenent que no era necessària amb la demanda actual.El regidor d'esports explica que estava projectada des de fa temps.

Des del Club de Tennis s'ha rebut amb entusiasme aquesta tercera pista de paddle. S'explica que ja ha portat nous socis al club.Des del club l'estrena de la nova pista de paddle es qualifica com d'un somni fet realitat.

Comentaris de l'àudio© 2023 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar