Publicitat
Publicitat

Cinc productes escalencs premiats a la 5a edició dels premis Girona Excel·lent

Cinc productes  de tres empreses de l'Escala han estat premiats a la 5a edició dels premis Girona Excel·lent. Les empreses que han rebut el reconeixement pels productes que elaboren són Emporarom, Anxoves Callol Serrats i Gelateria Zucchero.

Fins a tres empreses de l'Escala i un total de 5 productes han estat premiats en la cinquena edició  dels premis Girona Excel·lent, que es van entregar ahir  dimarts a la tarda-vespre.Girona Excel·lent és el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona que reconeix els millors productes de les comarques gironines.Els productes escollits s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines i han estat seleccionats mitjançant tasts a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics.

L'entrega de guardons es va fer al  Mas Marroch de Vilablareix.En aquesta edició  han rebut el distintiu 116 productes elaborats per 70 empreses.Els premis escalencs van ser per l'empresa Emporarom i les seves herbes per a carn i pasta.Anxoves Callol Serrats es va emportar fins a tres guardons, per les anxoves en sal, les anxoves en oli i la colatura d'anxova selecció de primavera.El cinquè premi escalenc va ser per l'empresa Deliri, és a dir Gelateria Zucchero, per un gelat de xocolata negra.Als parlaments Joan Roca, del Celler de Can Roca, parlava de la qualitat dels productes gironins, que es tradueix en reconeixement pels restaurants del territori.Els premis Girona Excel·lent són una iniciativa de la Diputació en estreta relació amb la Cambra de Comerç. Pel seu president, Miquel Noguer, cal premiar i difondre l'esforç del territori.Les empreses guardonades  podran utilitzar la marca Girona Excel·lent durant dos anys i es beneficiaran d’accions de promoció i difusió, de la participació en fires i esdeveniments especialitzats i de serveis de formació i de treball en xarxa empresarial.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar