Aprofitant la mà xima afluència de visitants i amb la intenció d'oferir el millor entreteniment, el Club Nà utic l'Escala ha celebrat la desena edició de la Barbacoa Popular. Hi han assistit 250 persones.
Un estiu més, i ja en van deu de seguits, el Club Nà utic l'Escala ha celebrat la Barbacoa Popular.L'esdeveniment, especialment dedicat al soci, ha anat creixent, passat de la cinquantena de persones en les primeres edicions a les 250 d'aquest any.L'à pat ha estat organitzat pel personal de marineria, esportiu i d'administració del Club.El menú ha inclós una amanida, seguida d'una barbacoa de carn i postres, naturalment regats amb aigua, vi negre, cava i cafès.La festa s'ha tancat amb música en directe a cà rrec de 'El Cigarrillo de Después', un conjunt de rumba catalana ben fresca.En una nit de gresca i arran del mar no hi han faltat els mojitos i els combinats.Abans de la festa el club es va posar seriós, amb una conferència sobre les últimes novetats en qüestions mediambientals i bones prà ctiques de navegació. Anava a cà rrec de Josep Maria dacosta dels Srerveis Territorials del departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Ariadna Armas, biòloga responsable de mediambient del Club Nà utic l'Escala.