Publicitat
Publicitat

El presenta el concurs de cuina Rafel Sabadí

L'Escala farà un doble homenatge a Rafel Sabadí, d'una banda amb la creació d'un concurs de cuina i de l'altre amb un acte d'homenatge que fusionarà les seves dues passions, el futbol i la cuina. Aquest matí s'han presentat.

L'Escala i la Cuina de l'Empordanet han creat un concurs de cuina per homenatjar el cuiner Rafel Sabadí , en "Rafelet", traspassat ara fa un any.

Es celebrarà el 29 de maig i anirà adreçat a joves cuiners de les diferents escoles d'hostaleria de les comarques de Girona.Comptarà amb un jurat de luxe,  amb Joan Roca del Celler de Can Roca, el comunicador Pep Nogué, Albert Sastregener de la Cuina de l'Empordanet, i els cuiners locals Jordi Sabadí i Jordi Jacas. Rafel Sabadí va ser un referent de la cuina tradicional gironina des dels fogons del restaurant El Roser de l'Escala.

Sempre va ser un defensor del producte de proximitat.El concurs tindrà com a protagonista productes de la qualificació Girona Excel·lent.A la primera edició el producte tractat serà la sèpia.

També s'ha volgut homenatjar Rafel Sabadí en un acte que combina les seves dues passions, el futbol i la cuina.Es farà el dilluns dia 19 amb un partit de futbol seguit d'un suquet de peix, unes activitats a les que es convidaran les persones més properes d'aquestes dues disciplines.

A la presentació han assistit la vídua de Rafel Sabadí i els seus dos fills, tots dos dedicats al món de la restauració.Finalment, l'alcalde ha comentat que era de justícia recordar i homenatjar la fugura de Rafel Sabadí.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar