Publicitat
Publicitat

Arriben al mercat les Salses Darder de l'Escala

Una empresa de l'Escala ha creat una salsa adequada per ser servida amb el peix. La recepta és d'una de les àvies de la família Titus, que els seus familiars han volgut comercialitzar. Parlem de la Salsa Darder.

Combina  tomata, oli d’oliva verge extra , ametlla i avellana torrada, pa, vinagre, all, llorer i bitxo. Són els ingredients de la Salsa Darder, un nou producte escalenc que neix amb molta història.La idea sorgeix dels records i sabors  a la cuina de Can Titus de l'Escala.El que es va tenir clar de bon principi és que els ingredients havien d'esser de la màxima qualitat, com els d'abans.

La Salsa Darder és un confit de romesco especialment adaptat per gaudir del peix.Per ara, només es pot trobar a la carnisseria Roca de l'Escala, a la bacallaneria Can Franch de Girona i a diversos mercats de Barcelona.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar