Publicitat
Publicitat

El Centre d'Interpretació del Peix comença les activitats regulars del curs

A partir d'aquest cap de setmana, el Maram inaugura les activitats de tardor, diferents de les que es programen durant l'estiu. La majoria són tallers gastronòmics i n'hi ha per a adults i per a nens de 3 a 12 anys.

Després de l'estiu, en què el Centre d'Interpretació del Peix de la Confraria de Pescadors de l'Escala, el Maram, ofereix rutes, visites guiades i tallers diversos aprofitant l'afluència de visitants, a la tardor redueix la programació d'activitats però en continua fent. Això sí, canvia la ubicació i la temàtica de les propostes. Aprofitant que el centre disposa d'una cuina totalment equipada, aquests mesos organitza tallers gastronòmics per a nens i adults.

Aquest cap de setmana torna una activitat habitual del Maram. Es tracta de les sessions de Cuina Kids que s'organitzen juntament amb Becky Projectes.

I pensant en el públic adult, al mes de novembre es programen tres tallers gastronòmics i un al mes de desembre. Tots compten amb la participació d'un xef professional.

De moment, aquesta és la programació per a la tardor. Però des del Maram ja es treballa per a poder oferir més activitats en els propers mesos. Per a més informació o reservar plaça, es pot contactar amb el Centre a través de la pàgina web maram.cat, trucant al Maram o a la Confraria o bé a través de la pàgina web de l'Ajuntament de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar