Les anxoves de l'Escala es poden degustar des d'aquesta setmana al Liceu de Barcelona. Els salaons d'aquesta empresa escalenca, fundada fa més de quatre dècades, han estat seleccionats per ser presentats a l'espai gastro-sensorial Òpera Samfaina, una proposta gastro-sensorial avalada per l'escenògraf Franc Aleu, l'actor Joan Gràcia, del Tricicle; i pels germans Roca.
Les anxoves de l'Escala es poden degustar des d'aquesta setmana al Liceu de Barcelona. Els salaons d'aquesta empresa escalenca, fundada fa més de quatre dècades, han estat seleccionats per ser presentats a l'espai gastro-sensorial Òpera Samfaina, una proposta gastro-sensorial avalada per l'escenògraf Franc Aleu, l'actor Joan Gràcia, del Tricicle; i pels germans Roca.
Les anxoves es podran tastar en diversos escenaris d'aqeust innovador espai com la Vermuteria, el Mercat o l'Odissea Catalana, espai central, consistent en un petit espai avantguardista de 25 minuts on 16 comensals viatgen per la història de Catalunya a través de productes de petits artesans.