Es presenten al MARAM plats fàcils i ràpids de cuinar, una solució ideal de cara a l'estiu, passant poc temps a la cuina amb excel·lents resultats.
És estiu i a la cuina també hi fa més calors que mai.
Al centre d'interpretació del peix de l'Escala, el MARAM, s'ha presentat una sessió batejada com 'per emportar', on s'han preparat plats frescos i ràpids de fer, per el mateix dia o l'endemà portar-los a la platja o quan es fa una sortida en família.
La sessió s'ha fet amb una empresa que comercialitza una marca de robots de cuina.
De manera i ràpida s'han preparat una amanida d'arrós, llluç, gambetes i potes de cranc, adobat amb una salsa a mida.
També un refrescant 'salmorejo', un embotit de pollastre, uns ous farcits de pernil i un gelat ben natural a les postres.
En acabar la sessió, la vintena llarga de participants, han pogut tastar tots i cadascún dels plats.
Sens dubte una bona manera de no perdre temps ni passar calor a la cuina.