Publicitat
Publicitat

Menús saludables a 1, 2 i 3€

Bon balanç del curs de cuina saludable i a baix cost que durant deu dies s'ha ofert a la cuina del Museu de l'Anxova i de la Sal. Els participants han rebut els consells bàsics per preparat plats senzills i bons a un preu màxim de 3 euros. També han après com comprar amb seny als supermercats.

Aquest àudio ja no està disponible online

Si t'interessa escoltar-lo, pots contactar amb nosaltres per tal que te l'enviem.

Avui s'ha posat punt i final al taller de menús a baix preu organitzats des de Càritas i subvencionats des del Dipsalut de la Diputació de Girona.Durant deu dies, una desena de persones hi han participat de manera regular, aprenent a cuinar menús saludables i a baix cost, adquirint els coneixements bàsics sobre higiene alimentària o aprenent a comprar als supermercats de manera intel·ligent.El responsable del taller ha estat Marc Teixidor, que ha aconseguit que el menú més car que ha proposat hagi costat tant sols un euro i mig per persona.Avui, com a últim dia, s'ha aprofitat tot el que queda a la nevera, que combinat amb barat ha servit per preparar peix al forn i un suquet.Pel participants l'experiència ha estat bona, tant per aprendre a preparar plats senzills, bons i econòmics, com per conèixer productes o per omplir amb seny el cabàs a l'hora d'anar a comprar.Amb tot plegat, des de Càritas es fa una bona valoració de l'experiència. Unes postres a base de coca i una bona decoració pot tancar qualsevol d'aquests àpats saludables i de baix cost que es proposaven al taller.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar