Publicitat
Publicitat

Comença la 20ena Mostra de Cuina de Nadal.

Engega una nova Mostra de cuina de Nadal que arriba a la seva 20ena edició. La Mostra homenatja Vicens Lavado del restaurant Nàutic, que hi participa des de la primera edició.

Aquest dilluns s'ha celebrat la primera de les tres jornades d'una nova edició de la mostra de cuina de Nadal, que enguany arriba a la vintena edició.Cuiners professionals i afeccionats han començat a passar per la cuina de l'Escola Empúries presentant les seves propostes.En la inauguració, el 1er Tinent d'alcalde Víctor Puga entenia que la mostra no és una casualitat, tenint en compte el tarannà gastronòmic de l'Escala.Una moment especial va ser el reconeixent a Vicens Lavado, del Restaurant Nàutic, que hi participa des de la primera edició , qua tenia 16 anys.No van faltar els agraiments a totes les parts.Com cada any, la feina a la cuina es podia seguir en una pantalla gegant al menjador de l'escola.La primera proposta va ser la tapa guanyadora del concurs de la tapa de l'anxova de 2014, obra de Francesc Vázquez, del Restaurant La Terrassa d'Empúries, que presentava " l'anxova i la seva colla"Vicens Lavado, del Restaurant Nàutic preparava un Ou souflé amb crema de carbassa i foie fresc.Tancava la participació de professionals el restaurant La Gruta, Amb el seu cuiner Fabrice preparant un Turnedó d'escamarlans amb foie gras, petits raviolis de carbassa a la tòfona d'hivern. Pel que fa als afeccionats, intervenien Neus Galceran amb un Salpicó de cranc i Luciano Ponzio, que preparava un Risotto ai fagioli e radicchio. Tots els plats preparats durant la mostra es sortegen al final entre els assistents.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar