Serà demà al matí. Sessió de tres hores, de les deu a la una. La de demà serà una sessió especial en la mesura que es farà un recorregut gastronòmic de l’Empordà al Rosselló. Al cuiner Francesc Prat, del Mas Concas de l’Escala, l’habitual d’aquestes sessions, se li afegirà el cuiner Jean Plouzennec, president de l’associació Les toques blanques del Rosselló. Per participar a la sessió cal reserva prèvia. Es pot fer trucant al 972.771666 o bé enviant un correu a l’adreça info@maram.cat Les sessions de cuina es plantegen amb una estructura molt participativa. Tots els plats elaborats, al final de la sessió són repartits entre els assistents.La sessió és plantejada per a un públic molt ampli. No cal estar molt avesat a la cuina. El preu de la sessió és de 12€ per persona, 6 si es tracta de nens d’entre 6 i 12 anys.
Si t'interessa escoltar-lo, pots contactar amb nosaltres per tal que te l'enviem.