Comencen les Jornades gastronòmiques del suquet de peix.
Ahir es van iniciar les 19enes Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de l'Escala, que s'allarguen fins el diumenge dia 25 de maig.
El suquet de peix és un plat tradicional dels pescadors que s’acostuma a elaborar amb patates, peix de roca, pebrot verd i ceba, tot i que hi ha moltes receptes diferents, una varietat de propostes que es poden trobar als restaurants que participen a les jornades, enguany un total de 18.
Les Jornades gastronòmiques del suquet s'han convertit en un referent pels visitants, una manera de promocionar la gastronomia local, on no hi pot faltar l'anxova.
Les Jornades gastronòmiques del suquet de peix , la marató d'Empúries i les diverses activitats que es van consolidant cada any fan que els visitants puguin programar les sortides amb antelació, portant un gruix important de turistes .
Ha estat el cas del Pont de l'1 de maig, on l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles ha rebut el triple de consultes respecte l'ant passat, en números absoluts arribant al miler.
Sortim de l'1 de maig i la Marató i estem a les portes d'una nova edició del Triumvirat Mediterrani que es celebra el proper cap de setmana, el 10 i 11 de maig.